Privacy Policy

Cookie- og privatlivspolitik

Disse politikker er version 1.0, gældende fra 04. marts 2018

Indledning
DQA ApS (herefter DQA) stiller online kurser til rådighed via hjemmesiden www.persondataforordningen-i-praksis.dk. Disse cookie- og privatlivspolitikker (herefter politikkerne) samt DQAs kursusbetingelser, gælder for alle der opretter en konto (herefter kursisten) på hjemmesiden. Ved oprettelse af en konto på websitet, accepterer kursisten politikkerne.

Cookiepolitik

Cookies er en tekstbesked, der typisk placerer data i kortere eller længere tid på computeren. En cookie kan indeholde information, der kan anvendes til at spore brugerens adfærd på hjemmesiden.

Hjemmesiden anvender statistik- og markedsføringsværktøjer fra følgende tredjepartsservices:

Google: Google Analytics
Google: Google AdWords
Facebook: Facebook Pixel

Data der indsamles af Google Analytics anvendes primært til at skabe forståelse for brugen af hjemmesiden. Der videresendes ikke andre personlige oplysninger end IP-adresse. I visse tilfælde kan Google Analytics registrere et besøg på en specifik side, hvilket kan medføre at dette placerer brugeren i en målgruppe i Google AdWords, hvorved man kan blive mødt af reklamer for DQA's produkter og ydelser på andre hjemmesider, som er en den af Google AdWords annonceringsnetværk.

Data der indsamles af Facebook Pixel anvendes primært til at sponsorere opslag på Facebook og Instagram. Der videresendes ikke andre personlige oplysninger end IP-adresse. Har man en konto på Facebook og er man logget ind i sin browser, vil Facebook knytte brugerens adfærd på hjemmesiden sammen med denne konto. Brugeradfærden kan placere brugeren i en målgruppe hos Facebook, hvorved man kan blive mødt af sponsorerede opslag for DQA's produkter, ydelser, artikler eller blogindlæg på Facebook eller på Instagram.

Hjemmesiden anvender der ud over tekniske cookies, som er en betingelse for hjemmesiden funktionalitet eller som anvendes til understøttelse af hjemmesiden grundlæggende funktionalitet.

Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, kan der være funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Privatlivspolitik

DQA er dataansvarlig efter persondataloven. DQA opbevarer kun de personoplysninger, som du selv har indtastet i vores system. Det er kun DQAs ansatte og DQAs databehandlere, der har adgang til dine personoplysninger

Kontaktoplysninger
DQA ApS
Askeengen 100
2740 Skovlunde

Mail: info@dqa.dk
Telefon: +45 30 222 121
Kontaktperson: Lars Due Nielsen

Hvilke oplysninger indsamler vi
I forbindelse med oprettelse på hjemmesiden, spørger vi om dit fornavn, efternavn, e-mail og adgangskode, som er obligatoriske felter. Der ud over kan du udfylde CVR, firmanavn og adresse, såfremt du opretter kontoen i virksomhedsregi og ønsker faktura udstedt til virksomheden. Din anvendelse af websitet registreres i form af "fremdrift" på de enkelte kursusmoduler.

Formålet med indsamling af oplysninger
Oprettelse af en konto på hjemmesiden betragtes som indgåelse af en aftale, hvilket derfor er grundlaget for behandling af dine personoplysninger.
Fornavn, efternavn og e-mail anvendes primært i forbindelse med udsendelse af servicemails, hvor disse gøres nærværende ved anvendelse af dit navn.
Din e-mail og adgangskode fungerer som adgang til kursusmaterialet
Evt. udfyldt CVR, firmanavn og adresse anvendes i forbindelse med udstedelse af faktura.
Statistik og fremdrift registreres med to formål. For det første sker der en automatisk registrering af fremdrift, med henblik på at kunne udstede et certifikat for gennemførsel af kurset. For det andet benyttes fremdrift i forbindelse med kategorisering af aktivitetsniveau.

Hvem videregiver vi dine personoplysninger til
Hjemmesiden drives af Thinkific i Canada (https://www.thinkific.com/). Thinkific fungerer som databehandler for DQA og behandler alene dine personoplysninger i forbindelse med aktiviteter på hjemmesiden.

Opbevaring og sletning
Vi opbevarer dine indtastede data, så længe du har en aktiv konto på hjemmesiden. En aktiv konto defineres som en konto, hvor der har været mindst én registreret aktivitet i de seneste 6 måneder. Når din konto har være uden aktivitet i 5 måneder, vil du modtage en mail med advarsel om at din konto vil blive slettet. Hvis der herefter fortsat ikke er aktivitet i 1 måned, vil kontoen efterfølgende blive slettet.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt bede om at få din konto slettet ved at skrive til info@dqa.dk

Dine rettigheder
Du kan ved login på hjemmesiden, når som helst se alle dine indtastede data på vores platform og berigtige oplysningerne. Du har ret til at bede om yderligere indsigt. Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen. Du har ret til "dataportabilitet", hvilket betyder at vi udleverer de informationer du selv har givet os. Data udleveres i et maskinlæsbart format.

Klage til tilsynsmyndighed
Ønsker du at klage, vil vi være glade for at blive orienteret, så vi har mulighed for at følge op gøre dig tilfreds. Du er altid berettiget til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk

Versionshistorik for politikkerne
Såfremt der ændres i nærværende politikker, vil ændringer fremgå herunder. Ændringer til politikker vil blive kommunikeret til kursisten via e-mail.

Gældende version: Version 1.0 dateret 04. marts 2018